Ny medarbeider på plass!

Etter en lang og grundig ansettelsesprosess landet vi på Silje Nygård fra Sør-Senja som vår nye medarbeider. Hun har takket ja til stillingen og starter hos oss mandag 29. August.

Nygård er utdannet sykepleier og har blant annet jobbet hos Senjalegen, på Silsand ungdomssenter og i hjemmesykepleien i Tranøy.

– Jeg gleder meg veldig til å starte i nyjobben. Det som har gjort størst inntrykk med Fontenehuset så langt er samholdet både mellom medlemmene og medarbeiderne, sier Silje.

– Det er en egen atmosfære på Fontenehuset, og jeg synes det er så godt å komme hit. Jeg ser frem til varierte arbeidsdager der jeg får møte mange forskjellige mennesker, forteller hun videre.

Silje er ei glad-jente med en latter man kjenner igjen. Hun er spesielt glad i nordnorsk natur og stortrives med å bo på Senja.
– Jeg trives veldig godt her, men må innrømme at jeg ser på hus sørpå hver vår. Det går heldigvis fort over og jeg lander på beina igjen med en gang sommeren starter.

Daglig leder er fornøyd med ansettelsen og ser frem til å få en medarbeider som er så glad og sprudlende- i motsetning til de sure medarbeiderne han har på laget fra før.
– Det er gøy å få plass en motivert person som er i så fint humør. Jeg er helt sikker på at Silje kommer til å bli et positivt tilskudd til huset vårt og at hun blir å trives her sammen med oss. Vi gleder oss veldig til å ta godt imot henne og ser frem til oppstart, sier Anders.

Videre mener han at det er et godt valg som er tatt og at Silje passer godt inn i gjengen på Fontenehuset Senja.
-Jeg er trygg på at Silje blir en god kollega for oss alle, og føler meg relativt trygg på at hun ikke kommer til å slutte i jobben for å for eksempel flytte til Svalbard i nærmeste fremtid, ler han.

Ansettelsesprosess har gitt mersmak for både medlemmer, medarbeidere og daglig leder.
– Det har vært en lang og grundig ansettelsesprosess der både medlemmer og medarbeiderne har vært sterkt involverte, noe som har vært svært lærerikt for oss alle sammen. Det som er så fint med Fontenehusmodellen er at alle er kolleger og får delta på samme måte i prosesser som for eksempel denne.