Power Finnsnes

En samfunnsengasjert bidragsyter

Vi har et godt samarbeid med vår gode nabo Power Finnsnes. De har gitt oss fire PCer, to stasjonære med tilleggsutstyr og to bærbare, til arbeidet vårt på huset.

To av PCene er plassert på studierommet og blir brukt av studenter, en PC er plassert på medierommet og skal blant annet brukes til å lage podcast, og den siste er på administrasjonskontoret og blir brukt til daglig administrativt arbeid.

– Støtten fra Power betyr mye for de som studerer her hos oss og for de mange som får hjelp til for eksempel jobbsøking. På en eller annen måte er bidraget fra Power gull verdt for samtlige som bruker Fontenehuset, sier en blid daglig leder Anders Berntsen.

– Bidraget settes stor pris på og blir brukt daglig til blant annet digital profilering av Fontenehuset på diverse medier og til å få informasjon om hvem vi er til de som enda ikke har funnet veien til oss. Vi setter utrolig stor pris på Power Finnsnes. De viser gjennom sitt bidrag at de har et samfunnsengasjement og at de bryr seg ekstra om mennesker som av ulike årsaker havner utenfor, sier Anders som viser til at bidraget fra Power er viktig for at Fontenehuset skal fungere optimalt.

Ifølge flere av medlemmene våre med betydelig bedre digital kompetanse enn samtlige medarbeidere på Fontenehuset så er utstyret av høy kvalitet. I tillegg senkes terskelen for å melde seg opp til studier.

– Denne PCen fungerer like godt til daglig skolearbeid som til for eksempel arbeid med media som krever mer plass. Dette bidraget gjør også at man ikke trenger å ha med egen PC for å være student, noe som gjør det lettere å studere på Fontenehuset, sier en av studentene på Fontenehuset Senja.

Vi er veldig takknemlige for å ha så gode naboer som Power Finnsnes og handler alt av øvrig elektronikk hos dem.

– Det er veldig lett å være kunde hos en næringsaktør som viser gjennom handling at de støtter arbeidet vårt. At servicen er upåklagelig og at man alltid blir møtt med trivelige ansatte er selvfølgelig et stort pluss, sier nettsideansvarlig Katrine Gregussen.

– Jeg møter alltid kompetente ansatte som svarer på mine mange spørsmål uten at jeg føler meg teknologisk begrenset, sier hun videre.

Vi ser frem til et fortsatt godt naboskap med Power, takker så mye for støtten og gleder oss til det videre samarbeidet.