Våre smittevernrutiner

Pandemisituasjonen har endret manges rutiner de siste par årene, også vår. Vi har hatt større lokale utbrudd i Midt-Troms ei god stund, noe som gjør at vi er ekstra forsiktige. Vi har foreløpig holdt åpent som normalt, men sikrer blant annet at man skal kunne holde avstand til hverandre.

Vi skjønner at mange velger å holde seg hjemme som følge av smittesituasjonen, og hvis det er noen som trenger en ekstra telefonsamtale eller annen oppfølging så skal vi selvfølgelig strekke ut ei ekstra hånd for at alle medlemmene blir ivaretatt.

På huset gjør vi følgende tiltak for å forhindre smitte:
– Max 20 personer på huset samtidig.
– Vi holder oss hjemme hvis vi har symptomer.
– Vi har lagt til rette for 1-meters avstand i alle husets gjøremål og aktiviteter.
– Vi fortsetter med å desinfisere kontaktpunkter daglig.
– Håndsprit er lett tilgjengelig og oppfordres til å brukes hyppig av alle på huset. Vi spriter oss når vi kommer, underveis og før vi drar.
– Munnbind er tilgjengelig for de som ønsker å bruke det.
– Vi har hurtigtester tilgjengelig v/behov.
– Lunsj blir servert på fat til hver enkelt, og det er de som har kjøkkentjeneste som serverer maten.
– Vi snakker med hverandre daglig om god håndhygiene, smittevernsrutiner og reglene som til enhver tid gjelder i regionen vår.
– Vi informerer om smittevern i forbindelse med førstegangsbesøk.
– Vi har en egen plan for å begrense smitteutbrudd dersom det oppstår, i tillegg til en plan for å følge opp medlemmene våre dersom huset må stenges.
– Vi forholder oss til de regler og oppfordringer fra lokale og nasjonale myndigheter til enhver tid, og legger til rette for at flere skal kunne vaksinere seg.

Vi tar smittevern på alvor, det skal være trygt å besøke oss. Ha en fortsatt fin dag!